Web Analytics

Zuivere 5-alfa - 5-alfa-hydroxylaxogenine

5-alfa-hydroxylaxogenine & laxogenine
Ga naar de inhoud

Zuivere 5-alfa


Hoe zuiver is 5-alfa-hydroxylaxogenine?
Deze pagina is van april 2019, gemaakt naar aanleiding van verhalen over slechte 5-alfa-hydroxylaxogenine.

Er  zijn al jaren op internet verhaaltjes te vinden over slecht gemaakte  5-alfa-hydroxylaxogenine. 7 jaar geleden was mijn eerste vraag aan (de  apothekers van) de fabrikant natuurlijk hoe zeker zij ervan waren dat  het ook echt de gewenste stof was. Zij wezen mij op de verschillende  moleculen: 5-alfa-hydroxylaxogenine en laxogenine. [Toevallig wordt Laxogenin ook als merknaam gebruikt voor 5-alfa-hydroxylaxogenine. Maakt het natuurlijk lekker makkelijk... ]
Zij  konden in ieder geval onderscheid maken tussen die twee stoffen, met meer dan 90-95% zuiverheid. 99% is nu ook verkrijgbaar. Maar eigenlijk wisten ze niet voor welke stof zij moesten kiezen en namen daarom van  beide stoffen 50%. Toen 5-alfa-hydroxylaxogenine de betere anabole stof  bleek te zijn, kozen zij ervoor om alleen die stof nog te gebruiken. De  zuiverheid werd opgevoerd en met IR en HPLC toonden zij aan dat het ook alleen om die stof ging.
Verschillende  gebruikers zijn bij dopingcontroles getest en niemand werd positief  bevonden. Internationaal opererende supplementenbedrijven maken ook  gebruik van deze 5-alfa-hydroxylaxogenine.
Het zuiver maken van die stof hoeft ook geen probleem te zijn als het uiteindelijk een chemisch gemodificeerd plantaardig basismolecuul blijkt te zijn. Dan moet het makkelijker zijn om tot het gewenste eindproduct  te komen.Creanite
Nu precies 25 jaar bedenkt, ontwikkelt en maakt Jan de Heij - van oorsprong apotheker - met de hand alle producten. Waar grote fabrieksmachines allerlei hulpstoffen nodig om probleemloos te kunnen werken, wordt hier gewerkt zonder siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose, kleurstoffen en andere hulpstoffen die we beter weg kunnen laten.
Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.
De werkzame plantenstoffen in geconcentreerde vorm uit extracten van planten zijn meestal het uitgangspunt.

Al bijna 25 jaar bedenkt, ontwikkelt en maakt Jan de Heij - van oorsprong apotheker - alle producten. Plantenstoffen uit geconcentreerde extracten van planten zijn meestal het uitgangspunt. Grote bedrijven hebben grotere fabrieksmachines die hulpstoffen nodig hebben om probleemloos te kunnen werken.
Hier wordt gewerkt zonder siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose, kleurstoffen en andere hulpstoffen.
Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.

Terug naar de inhoud