Web Analytics

Barbell bench press - 5-alfa-hydroxylaxogenine

5-alfa-hydroxylaxogenine & laxogenine
Ga naar de inhoud

Barbell bench press


Barbell bench press
Er is vooral een gunstig effect van 5-alfa-hydroxylaxogenine te zien. 11,4% meer spierkracht na 4 weken. Laxogenine doet het nauwelijks beter dan de placebo: respectievelijk 8,2% en 6,7% verbetering. Eigenlijk geeft dat vooral aan dat laxogenine minder toevoegt aan het positieve resultaat van deze oefening dan 5-alfa-hydroxylaxogenine.

In de grafiek staan de percentages van de maximaal gebruikte gewichten. De waardes lopen anders te sterk uiteen voor een overzichtelijke grafiek. Zo konden de waardes gaan van 52,5 naar 55 kg en van 105 naar 120 kg.
De invloed van smilaxsteroiden op de Barbel bench press
Creanite
Nu precies 25 jaar bedenkt, ontwikkelt en maakt Jan de Heij - van oorsprong apotheker - met de hand alle producten. Waar grote fabrieksmachines allerlei hulpstoffen nodig om probleemloos te kunnen werken, wordt hier gewerkt zonder siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose, kleurstoffen en andere hulpstoffen die we beter weg kunnen laten.
Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.
De werkzame plantenstoffen in geconcentreerde vorm uit extracten van planten zijn meestal het uitgangspunt.

Al bijna 25 jaar bedenkt, ontwikkelt en maakt Jan de Heij - van oorsprong apotheker - alle producten. Plantenstoffen uit geconcentreerde extracten van planten zijn meestal het uitgangspunt. Grote bedrijven hebben grotere fabrieksmachines die hulpstoffen nodig hebben om probleemloos te kunnen werken.
Hier wordt gewerkt zonder siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose, kleurstoffen en andere hulpstoffen.
Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.

Terug naar de inhoud